Пореден случай от войната за паркоместа в столицата. Този път

...
 Пореден случай от войната за паркоместа в столицата. Този път
Коментари Харесай

Бяло наказание сполетя паркирани в София коли СНИМКИ

 Пореден случай от войната за паркоместа в столицата. Този път коли били нацапани с бяла примес, наподобяваща на багра. За случая сигнализира един от пострадалите притежатели.

Силвио Я. споделя, че разкрил машината си изцапана с бяла лента и по двете страни. Дебелата линия била на шофьорската врата и на задната пасажерска. Мъжът прибавя, че и други коли били вандализирани по сходен метод, само че не прецизира точния им брой.

Ситуацията се разиграла на паркинг в ж.к. " Света Троица ". Той добавя, че е нямало знаци, забраняващи паркирането там, не е имало и други подмятания, че мястото  се " пази ".

" На паркинга стопират много коли, някои от тях също са наранени по този метод. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход. Ако имаше табела с надпис, че ще се вършат контури или просто покачване на чистачките, с цел да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви ", написа мъжът.

Той насочва посление към създателя на действието, употребявайки обществената мрежа Фейсбук.  " Искам да знаеш, че не те ненавиждам, кармата е огромно нещо и ще ти го върне двойно ", счита пострадалият.

Към момента няма данни за случая да е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи. Припомняме, че похищенията против непознати коли поради паркиране не са казус из столицата. Често се чупят чистачки, режат се гуми, даже се трошат и коли.

Вижте и целия роман за случая, споделен от  Силвио Я.:

Привет, група. От скоро съм в квартала и през днешния ден открих колата си по този метод пред танцовата школа до блок 145В.

На паркинга стопират много коли, някои от тях също са наранени по този метод. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход.

Ако имаше табела с надпис, че ще се вършат контури или просто покачване на чистачките, с цел да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви.

Относно индивида, направил това: Искам да знаеш, че не те ненавиждам, кармата е огромно нещо и ще ти го върне двойно.

А аз, както и другите хора със наранени коли ще ги оправим, но ти си оставаш един дребен човек с тежки комплекси, които няма да излекуваш. Лек ден!

Снимки: Силвио Я.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР